Hyppää pääsisältöön

IT

KONSULTOINTI

AL-Tec konsultoi, suunnittelee, rakentaa sekä hoitaa yrityksien koko ATK-järjestelmien huollon ja ylläpidon. Toimitamme turvallisia paikallisverkkoja, Internet-yhteyksiä, niin sanottuja kokonaisratkaisuja, sisältäen kaiken tarpeellisen laitteiston ja ohjelmiston. Tarjoamme alan johtavia merkkituotteita sekä yksityisille että yrityksille. Yrityksille tarjoamme myös huolto- ja ylläpitosopimuksia. Ylläpitosopimuksella varmistetaan yrityksien ATK-järjestelmän mahdollisimman hyvä käytettävyys, järjestelmän kehitys ja häiriötilanteiden hallinta.

IT-RATKAISUT

Tehokas ja luotettava IT-ratkaisu tukee ja tehostaa yrityksesi toimintaa. Kun IT-ratkaisusi ovat luotettavan tekijän käsissä, voit ongelmien ratkaisemisen sijaan keskittyä täysin omaan liiketoimintaasi.

Tee huoltosopimus AL-Tecin kanssa IT:n turvallisen toiminnan ehkäisemiseksi. Kuukausittainen järjestelmien seuranta on paras vakuutus järjestelmän toiminnan takaamiseksi.

Ota yhteyttä jatkokeskusteluja varten!

ASENNUKSET

AL-Tec asentaa, ottaa käyttöön, hoitaa ja ylläpitää palvelimia ja verkkoja. Tarjoamme kokonaisratkaisua. Joko hallitsemme ja kehitämme yhtä tai useampaa tehtävääsi, tai otamme käyttöön kokonaan tai osittain tehtäviäsi. Me valvomme ja hallinnoimme kaikkia tehtäviäsi, paikan päällä tai etänä VPN-yhteyden kautta. Lisäksi tarjoamme turvallista palvelin- ja palomuuritoimintaa, tiedostojen varmuuskopiointi- ja palauttamispalvelua, sähköpostipalvelua sekä web-suunnittelua ja www-sivujen ylläpitoa. Tarjoamme etänä myös ohjelmistojen asennuspalvelua, PC:n oheisaitteistojen ja ohjelmistojen inventointia sekä teknistä apua.

ESIMERKKEJÄ PALVELUISTAMME:

- Vianmääritys
- Tietokone-, palvelin- ja verkkoasennukset
- Laitehuolto ja -korjaukset
- Ohjelmistoasennukset ja -päivitykset
- Konepäivitykset
- Käyttöjärjestelmien asennukset ja päivitykset
- Palvelinkäyttöjärjestelmien asennukset (Windows, Linux...)
- Oheislaitteet ja lisäkortit ym. paikanpäällä asennettuina
- Virustorjunta ja -tarkistukset sekä virusten ja haittaohjelmien poisto
- ATK-kotikoulutus tarpeen mukaan
- www- ja sähköpostipalvelimen sekä oman verkkokaupan perustaminen
- Lähiverkot (kotiverkot), Internet-yhteydet, reitittimet ja palomuurit
- Suojatut langattomat verkot
- Etäyhteydet, VPN-yhteydet
- Sähköasennukset

IP-VERKKOJA

Turvallinen IP-verkko on kaiken viestinnän perusta, -ja sillä on tärkeä rooli sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. AL-Tec tarjoaa turvallisia ratkaisuja, sekä langallisia että langattomia verkkoja. Tarjoamme myös verkon valvonta ja tukea. Saadaksemme hyvän kuvan ja pohjan teknisten tuotteiden valinnalle ja toimivuudelle, kartoitamme aina verkon vaatimukset. Analysoimme ja dokumentoimme verkkoratkaisusi antaaksemme sinulle hallinnan ja yhteyksien valvomisen että turvallisuuden ja virheenkorjauksen helpottamiseksi. Verkkoanalyysin ja vianmäärityksen avulla saamme selville minkälaista verkkoliikennettä verkossa on ja miten se käyttäytyy verkossa. Meillä on vankka kokemus erilaisista verkkotopologioista ja protokolleista. Näin ollen voimme analysoida verkkoa, korjata bugeja ja ehdottaa parannuksia, jotta verkkoa voidaan käyttää optimaalisesti ja tehokkaasti. Käymme läpi ja varmistamme langattoman lähiverkon. AL-Tec auttaa sinua suunnittelussa, asennuksessa, tukemisessa ja kouluttamisessa.

JÄRJESTELMÄKEHITYS

Saat ainutlaatuisen järjestelmäsuunnitelman ja ohjelmistomoduulit sekä käyttöjärjestelmät, jotka tarjoavat uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja lisää kilpailukykyä. Pyrimme löytämään markkinoiden parhaan ratkaisun, jota kehitämme juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi - oli sitten kyse tietystä tuotteesta tai palvelusta, tai erittäin monimutkaisista ​​ja integroiduista kehitysprojekteista. Räätälöimme käyttöliittymät ja ohjelmistot niin, että ne saavuttavat täyden potentiaalinsa, joka ottaa huomioon toiminnallisuuden, tehokkuuden, turvallisuuden, luotettavuuden ja saatavuuden. Pyrimme tarkastelemaan yrityksesi toimintaa sisältäpäin ja keskustelemme sinun ja työntekijöittesi kanssa asiakkaittesi jokapäiväisestä työelämästä. Ennen järjestelmän toteuttamista yhdessä kollegoiden kanssa, rakennetaan ratkaisun testiversio. Takaamme, että infrastruktuuria johdetaan tehokkaasti, työkalut ovat helppokäyttöisiä ja että taloudelliset tavoitteet saavutetaan.

TURVALLISUUS

Identiteetti, tieto ja jäljitettävyys. Nämä ovat kolme tärkeää tekijää, jotka vaikuttavat meihin. Turvallisuus on pitkälle integroitua - se on verkossa kun tapahtuu. Tänään turvallisuus on paljon muutakin kuin kehäturva.

Tänäpäivänä on otettava aiempaa paremmin huomioon liiketoiminnan tarpeet ja ulkoiset muutokset. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö digitalisointi olisi muuttanut useimpien yritysten ja organisaatioiden toimintaa.

IT-turvatoimintojen automatisoimisella turvallisuus säilyttäen on keskeinen tekijä nykypäivän investointipäätöksissä. Taustalla ovat organisaatioiden vaatimukset yksinkertaisuudesta, nopeudesta ja kustannustehokkuudesta.

AL-Tec toimii tunnettujen valmistajien tuotteilla ja ratkaisuilla, jotka keskittyvät asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin muodossa:

- henkilöstö ja identiteetti
- Data & Informaatio
- Sovellus-ja prosessi
- Verkko-palvelin & Client
- Fyysinen infrastruktuuri

Näillä aloilla AL-Tec tarjoaa konsultointipalveluja, hallittuja tietoturva- ja suojauspalveluja (MSS, -Managed Security Services), laitteita ja ohjelmistoja.

Keskittymällä asiakkaidemme suurimpiin haasteisiin autamme asiakkaitamme luottamaan tietojen toimittamisessa. AL-Tec:in toimittamat turvallisuusratkaisut-, ratkaisevat asiakkaan solmuja. Nämä ovat selkeitä tavoitteita, joihin törmäämme jokapäiväisessä elämässämme, kuten:

- Luotettavuus
- Vianmääritys
- Hallinta
- Nopea vasteaika

WEBSUUNNITTELU

AL-Tec on ​​myös pieni web toimisto, joka toimittaa kotisivustot ja verkkokaupat pienyrityksille. AL-Tec tarjoaa muun muassa Webhotelliasiakkailleen apua verkkosivujen suunnittelussa.

Toiminta sijaitsee Paraisilla ja asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomen.

Me rakennamme verkkosivustoja ja oman verkkokauppasi tyhjästä tai ne pohjautuvat valmiiksi paketoiduista ratkaisuista. Sivujen sisällöstä, sen vaatimuksista ja näkyvyydestä keskustellaan aina asiakkaan kanssa. Web-sivut tehdään joko asiakkaan toimialaa ajatellen tai asiakkaan toivomusten mukaan.

Hinta riippuu siitä, kuinka paljon materiaalia on läsnä sivulla.

Tarjoamme myös valmiita pakettiratkaisuja-, yksinkertaisesta sivustosta hyvään verkkokauppaan. Nämä paketit toimitetaan nopeasti ja kiinteään hintaan.

Kehitämme myös sivuston tai verkkokaupan alusta asti, jolloin se räätälöidään yrityksen toiminnan mukaan ja täysin haluamallasi tavalla.

Tämäntyyppiset sivustot ja verkkokaupat (jotka eivät sovi meidän paketteihin) täsmennetään mielellämme sinulle, voit saada tarjouksen kiinteään hintaan.

Sivut tehty tyhjästä tehdään, KompoZer tai Textpad (tai Kate / kwrite).

Valmiit ratkaisut tehdään Drupal CMS:ssa. Nämä sivut hallitaan webselaimella, Mozilla Firefox suositellaan. Kirjaudut sivustoon ja pääset heti tekemään muutokset tai voit lisätä uutta materialia.

DRUPAL CMS

Drupal on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, jolla hallinnoidaan miljoonia verkkosivuja ja sovelluksia. Drupal-järjestelmää rakennetaan, käytetään ja tuetaan aktiivisesti ja laajalti ympäri maailmaa. Päivität Drupalin avulla www-sivusi ilman ohjelmointitaitoja. Tietotekniset perustaidot riittävät sivuston päivittämiseen ja uusien www-sivujen luomiseen.

Drupal 8:aa suositellaan useimmille uusille verkkosivustoille.

Miksi Drupal?

Voit käyttää Drupal-järjestelmää rakentaessasi henkilökohtaisia blogeja yritysten sovelluksiin. Tuhannet teemat a moduulit mahdollistavat minkä tahansa kuvittelemasi verkkosivun rakentamisen. Voit rakentaa ja hallita sivustoasi Drupal-järjestelmässä selaimen kautta. Mozilla Firefoxin käyttö on suositeltavaa. Useimmat asiat voidaan toteuttaa selaimen kautta, mutta joitakin toimenpiteitä on suoritettava palvelimella.

WEB-HOTELLI

Haluatko julkaista sivusi netissä? Oma websivu näkyy internetissä!

AL-Tec tarjoaa mahdollisuuden julkaista sivuja internetissä hankkimalla sivuillesi "asuinpaikan" AL-Tec's webhotellissa!

Jotta voit julkaista sivujasi netissä, tarvitset paikan missä voit pitää web-sivujasi, "asuinpaikka".

Tällainen ”asuinpaikka” voi olla web-hotelli, jos et halua hankkia omaa palvelinta.

Jotta kotisivusi näkyisi internetissä, tarvitset verkkotunnuksen. AL-Tec rekisteröi ja ylläpitää .fi verkkotunnuksia.

AL-Tecin Web-hotelli lyhyesti:

- oma openSUSE virtuaalipalvelin, Linux for open minds

- eri koko erilaisiin tarpeisiin
- käyttöturvallinen
- päivittäinen varmuuskopiointi
- spam- ja virussuodatus, jolla vältät viruksia ja roskapostia
- verkkotunnuksen ylläpito sisältyy hintaan

- POP3 tai IMAP sähköposti tarpeen mukaan.
  Postfix ja Dovecot openSUSE palvelimessa suositellaan.